Câu lạc bộ bóng đá Manchester City dính lệnh cấm vào năm 2020

Cấm Manchester City thi đấu! Huấn luyện viên huyền thoại Wenger: nếu bạn không tuân thủ các quy tắc ,sẽ bị trừng phạt.

Câu lạc bộ hàng đầu của giải Ngoại hạng Anh là Manchester City (Manchester City Football Club) đã bị UEFA phạt nặng vào giữa tháng 2 năm 2020. Không được tham dự Champions League và các trận liên quan trong hai năm và phải nộp phạt 30 triệu euro. Nguyên nhân là do họ đã vi phạm quy tắc cạnh tranh công bằng và báo cáo gian dối về thu nhập tài trợ cho UEFA để tăng tổng chi tiêu của đội. Nói cách khác, Manchester City đã vi phạm luật lệ vì chi tiêu quá đà.

Dù Manchester City đã ngay lập tức bày tỏ sự không hài lòng và kháng cáo lên Tòa án Trọng tài Thể thao Quốc tế (CAS) cũng đã công bố phán quyết của mình trên trang web chính thức vào tháng 7, nói rằng Manchester City không sử dụng quỹ cổ đông làm thu nhập tài trợ, nhưng không hợp tác với cuộc điều tra chính thức của UEFA. Do đó, CAS đã thông báo dỡ bỏ án phạt treo hai năm của UEFA, nhưng vẫn giữ nguyên tiền phạt, nhưng số tiền được giảm từ 30 triệu euro xuống còn 10 triệu euro.

“Cuộc chơi công bằng tài chính” (FFP) là gì?

Người hâm mộ một số câu lạc bộ bóng đá chắc chắn sẽ nhìn đối thủ có thể tiêu tiền, không biết họ đã thoát hiểm bằng cách nào. Bóng đá châu  u có một bộ quy tắc gọi là “Chơi công bằng tài chính” (FFP), quy định rằng các câu lạc bộ phải cân bằng chi phí chuyển nhượng và tiền lương với doanh thu truyền hình, doanh thu bán vé và tiền kiếm được từ lĩnh vực thương mại.

Cấu trúc hiện tại của UEFA FFP bắt đầu vào năm 2009 và bắt đầu hoạt động từ mùa giải 2011-12.

Hai hướng chính là trục chính: giữ cho câu lạc bộ cân bằng; đảm bảo câu lạc bộ có khả năng trả lương cho tất cả nhân sự, bao gồm cả cầu thủ và nhân viên.

FFP của UEFA sử dụng ba năm làm năm tài chính. Các công ty con không thể thua lỗ vô thời hạn và phải kiểm soát mức thua lỗ đến một ngưỡng nhất định. Theo quy định, mỗi CLB chỉ được bỏ ra doanh thu hơn 5 triệu euro, nếu chủ sở hữu đội chi trả nhiều hơn thì mức giới hạn trên sẽ được nâng lên thành 30 triệu euro. Nếu không may vẫn vượt quá thì sẽ phải đối mặt với các hình phạt khác nhau.

Điều này nhằm ngăn đội bóng “mua chức vô địch bằng tiền”, Manchester City bị án treo 2 mùa giải và bị phạt 32,5 triệu USD vì vi phạm luật chơi công bằng tài chính của UEFA.

Theo quan điểm này, nhiều người muốn biết tại sao các câu lạc bộ như Manchester City và PSG lại có thể chi tiêu nhiều như vậy kể từ khi thực hiện FFP. Theo như Manchester City được biết, có vẻ như nó phần nào đã vi phạm những quy tắc này. Rắc rối trong lĩnh vực này đã nảy sinh vì câu lạc bộ Premier League hiện đang bị trừng phạt vì vi phạm các quy tắc của FFP.

UEFA, cơ quan chủ quản của bóng đá châu Âu, cũng không chịu thua kém, đã cấm Manchester City tham gia tất cả các giải đấu châu Âu trong hai mùa giải tới và phạt 32,5 triệu đô la. Manchester City sẽ được tiếp tục tham dự Champions League mùa này, họ sẽ đối đầu với Real Madrid ở vòng 1/16, nhưng theo tình hình hiện tại, họ sẽ không thể dự Champions League một lần nữa cho đến mùa giải năm 2022 / 23 

Cựu huấn luyện viên huyền thoại của Arsenal, Arsene Wenger tin rằng các quy tắc cần được tôn trọng và tuân theo bởi tất cả những người có liên quan

HLV huyền thoại Wenger: Bị phạt vì không tuân thủ luật chơi là hợp lý

Cựu huấn luyện viên huyền thoại của Arsenal, Arsene Wenger, hiện là người đứng đầu bộ phận phát triển thể thao toàn cầu của FIFA, đã nói về việc UEFA đình chỉ Manchester City trong một cuộc phỏng vấn. Ông nói: “Những ai không tuân theo các quy tắc cần phải bị trừng phạt.

Wenger nói rằng việc xây dựng hoàn chỉnh các quy tắc cần có thời gian, đây là một quá trình mà mọi người phải tôn trọng. Bất cứ ai cố gắng tránh sử dụng các phương tiện hợp pháp hoặc không tôn trọng các quy tắc sẽ bị trừng phạt, và hình phạt sẽ nặng hơn nếu cố tình. “Tôi nghĩ rằng mọi môn thể thao đều như vậy. Hãy tuân thủ các quy tắc để giành chiến thắng trong cuộc thi. Đây là điều quan trọng nhất. Khi tham gia vào cuộc thi, bạn đã đồng ý với các quy tắc của nó.”

Sau đó, ông xem xét tình hình bóng đá trong 20-30 năm qua, phân tích rằng chức vô địch và doanh thu của đội bóng có liên quan với nhau, đặc biệt trong 20-30 năm qua, tình trạng này càng trở nên rõ ràng. Mọi người đều muốn xem đội xuất sắc nhất, nhưng một đội nào đó càng giàu thì khoảng cách giữa các đội càng lớn. Ở một mức độ lớn, FFP đang giúp đỡ những đội được tài trợ tương đối ít hơn, để họ có thể ngang hàng với tất cả mọi người.

Kết quả kháng cáo chỉ ra rằng Manchester City không cần phải bị cấm và chỉ phải nộp phạt 10 triệu euro

Kháng nghị đã thành công! Manchester City cảm ơn ban trọng tài 

Sau khi phán quyết của UEFA được đưa ra, Manchester City ngay lập tức kháng cáo lên CAS để đưa ra phán quyết mới. Kết quả kháng cáo đã không được đưa ra cho đến tháng 7 năm 2020. CAS nêu trong thông cáo rằng sau khi các bên và đại diện hợp pháp, nhân chứng, chuyên gia, v.v. của họ được kêu gọi ra điều trần, nó đã quyết định dỡ bỏ lệnh cấm, nhưng vẫn duy trì mức phạt. và chỉ giảm số lượng. CAS cho rằng hầu hết các vi phạm mà nhóm trọng tài độc lập CFCB chỉ ra đều không được thành lập hoặc đã mất thời hạn, và vì việc che giấu quỹ cổ đông rõ ràng là một vi phạm nghiêm trọng hơn việc cản trở điều tra, Manchester City bị cấm tham gia câu lạc bộ UEFA. khớp đơn giản vì không hợp tác với cuộc điều tra. Nó không phù hợp.

Ngay sau khi phán quyết CAS được đưa ra, Manchester City đã lập tức đưa ra thông báo trên trang web chính thức cho biết dù cố vấn pháp lý của CLB chưa có thời gian nghiên cứu kỹ nội dung toàn bộ phán quyết nhưng kết quả phúc thẩm cũng khẳng định sự vô tội của CLB đặc biệt. cảm ơn các thành viên của hội đồng trọng tài vì sự siêng năng và công bằng của họ.

UEFA cũng đưa ra một tuyên bố ngắn nói rằng họ biết về quyết định của CAS. Họ nhấn mạnh rằng trong vài năm qua, các quy tắc công bằng tài chính đã đóng một vai trò quan trọng trong việc bảo vệ các câu lạc bộ và giúp họ phát triển bền vững trong lĩnh vực tài chính, và họ sẽ tiếp tục tuân thủ nguyên tắc này trong tương lai.

6 thoughts on “Cấm Manchester City thi đấu! Huấn luyện viên huyền thoại Wenger: nếu bạn không tuân thủ các quy tắc ,sẽ bị trừng phạt.

 1. My name’s Eric and I just found your site styles-design-phpbb.com.

  It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective.

  Talk With Web Visitor – CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com for a live demo now.

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

  And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them.
  Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=styles-design-phpbb.com

 2. Hey, this is Eric and I ran across styles-design-phpbb.com a few minutes ago.

  Looks great… but now what?

  By that I mean, when someone like me finds your website – either through Search or just bouncing around – what happens next? Do you get a lot of leads from your site, or at least enough to make you happy?

  Honestly, most business websites fall a bit short when it comes to generating paying customers. Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment.

  Here’s an idea…

  How about making it really EASY for every visitor who shows up to get a personal phone call you as soon as they hit your site…

  You can –

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

  CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  You’ll be amazed – the difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour or more later could increase your results 100-fold.

  It gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation.

  That way, even if you don’t close a deal right away, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  Pretty sweet – AND effective.

  CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=styles-design-phpbb.com

 3. My name’s Eric and I just found your site styles-design-phpbb.com.

  It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective.

  Talk With Web Visitor – CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com for a live demo now.

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

  And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them.
  Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE http://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=styles-design-phpbb.com

 4. Cool website!

  My name’s Eric, and I just found your site – styles-design-phpbb.com – while surfing the net. You showed up at the top of the search results, so I checked you out. Looks like what you’re doing is pretty cool.

  But if you don’t mind me asking – after someone like me stumbles across styles-design-phpbb.com, what usually happens?

  Is your site generating leads for your business?

  I’m guessing some, but I also bet you’d like more… studies show that 7 out 10 who land on a site wind up leaving without a trace.

  Not good.

  Here’s a thought – what if there was an easy way for every visitor to “raise their hand” to get a phone call from you INSTANTLY… the second they hit your site and said, “call me now.”

  You can –

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know IMMEDIATELY – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better!

  That’s why we built out our new SMS Text With Lead feature… because once you’ve captured the visitor’s phone number, you can automatically start a text message (SMS) conversation.

  Think about the possibilities – even if you don’t close a deal then and there, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  Wouldn’t that be cool?

  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!
  Eric

  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=styles-design-phpbb.com

 5. My name’s Eric and I just came across your website – styles-design-phpbb.com – in the search results.

  Here’s what that means to me…

  Your SEO’s working.

  You’re getting eyeballs – mine at least.

  Your content’s pretty good, wouldn’t change a thing.

  BUT…

  Eyeballs don’t pay the bills.

  CUSTOMERS do.

  And studies show that 7 out of 10 visitors to a site like styles-design-phpbb.com will drop by, take a gander, and then head for the hills without doing anything else.

  It’s like they never were even there.

  You can fix this.

  You can make it super-simple for them to raise their hand, say, “okay, let’s talk” without requiring them to even pull their cell phone from their pocket… thanks to Talk With Web Visitor.

  Talk With Web Visitor is a software widget that sits on your site, ready and waiting to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know immediately – so you can talk to that lead immediately… without delay… BEFORE they head for those hills.

  CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  Now it’s also true that when reaching out to hot leads, you MUST act fast – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later is huge – like 100 times better!

  That’s what makes our new SMS Text With Lead feature so powerful… you’ve got their phone number, so now you can start a text message (SMS) conversation with them… so even if they don’t take you up on your offer right away, you continue to text them new offers, new content, and new reasons to do business with you.

  This could change everything for you and your business.

  CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to learn more about everything Talk With Web Visitor can do and start turing eyeballs into money.

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – you could be converting up to 100x more leads immediately!
  It even includes International Long Distance Calling.
  Paying customers are out there waiting.
  Starting connecting today by CLICKING HERE http://talkwithwebtraffic.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebtraffic.com/unsubscribe.aspx?d=styles-design-phpbb.com

 6. Cool website!

  My name’s Eric, and I just found your site – styles-design-phpbb.com – while surfing the net. You showed up at the top of the search results, so I checked you out. Looks like what you’re doing is pretty cool.

  But if you don’t mind me asking – after someone like me stumbles across styles-design-phpbb.com, what usually happens?

  Is your site generating leads for your business?

  I’m guessing some, but I also bet you’d like more… studies show that 7 out 10 who land on a site wind up leaving without a trace.

  Not good.

  Here’s a thought – what if there was an easy way for every visitor to “raise their hand” to get a phone call from you INSTANTLY… the second they hit your site and said, “call me now.”

  You can –

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know IMMEDIATELY – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

  CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better!

  That’s why we built out our new SMS Text With Lead feature… because once you’ve captured the visitor’s phone number, you can automatically start a text message (SMS) conversation.

  Think about the possibilities – even if you don’t close a deal then and there, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  Wouldn’t that be cool?

  CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!
  Eric

  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebtraffic.com/unsubscribe.aspx?d=styles-design-phpbb.com

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.